Lakásfelújítási támogatás

Levesszük a terhet a válláról

A lakásfelújítási támogatásnak köszönhetően, akár 3 millió vissza nem térítendő kedvezményben részesülhet. Mi segítünk az ügyintézésben.

Mire érdemes figyelni?

avagy milyen hibákba ne fusson bele a támogatás igénylésnél?

Senki sem szeret elcsúszni a banánhéjon. Ha már belevágtunk egy nagyobb lakásfelújításba és azzal számolunk, hogy a beruházás felét visszakapjuk, akkor ne érjen meglepetés, hogy elutasítják a pályázatunkat. A jogszabály nem megfelelő ismerete, vagy félreértelmezése sok kellemetlen percet okozhat. Elég egy tartalmi hiba vagy olyan vállalkozóval dolgoztattunk, aki nem jogosult a támogatás keretében számlát adni és már is elbúcsúzhatunk az „ingyen” pénztől. 

Érdemes nagyon körültekintően végigolvasni a jogszabályt. Minden vállalkozót leinformálni. Ismerni a számviteli törvényt, hogy a számlák megfelelően legyenek kiállítva. A pályázatnak megfelelő kivitelezési szerződéseket megkötni. Letölteni a pályázati anyagot. Ott mindent szakszerűen kitölteni, ne hagyjunk ki semmi olyan rubrikát, ami fontos lehet. Tartani a kapcsolatot a kivitelezőkkel. Olyan munkákról számlát befogadni, amit el is lehet számolni. A pályázatot a megfelelő formában elektronikusan benyújtani. 

A pályázat adminisztrációja, a törvény megfelelő ismerete mellett is véthetünk egy-egy apró hibát, ami miatt elesünk a támogatástól. Ezért érdemes az ügyintézést olyan szakemberre bízni, aki már több lakásfelújítási támogatást is sikeresen végig vitt. Ismeri a vállalkozókat, ajánlani is tud kivitelezőt. Olyan szerződéseket köt, ami a jogszabálynak megfelel. 

miben tudunk segíteni?

Minden adminisztrációs tevékenységet elvégzünk a támogatással kapcsolatban.

Megvizsgáljuk, hogy Ön illetve az ingatlan jogosult-e a támogatásra

A pályázati és a jogszabályi előírások alapján megvizsgálunk minden részletet, hogy biztosan ne legyen semmilyen buktató.

Elkészítjük a szerződéseket a kivitelezőkkel

A pályázatnak megfelelő formában készítjük el a vállalkozói szerződéseket, vagy kérésre leellenőrizzük a vállalkozó által írt szerződéseket.

Beadjuk a támogatási pályázatot

A támogatás igényléséhez szükséges anyagot összeállítjuk, beadjuk online vagy papír alapon, ügyfelünk igénye alapján.

Ellenőrizzük a vállalkozókat, akik a felújítást végzik

Megvizsgáljuk, hogy a vállalkozó cégszerűen működik-e, adószám, tevékenységi kör, kivitelezői nyilvántartásba vétel és egyéb jogosultságok rendben vannak-e.

Ellenőrizzük a számlákat

Ki van-e használva a maximális támogatási lehetőség? Életszerűek a költségek? Megfelelnek a számlák formai és tartalmi követelményeknek?

BÓNUSZ TEVÉKENYSÉGÜNK

Segítünk a legideálisabb kereskedőket, vállalkozókat megtalálni a támogatás igénybevételéhez.

Hogyan segítünk?

A pályázat menedzselésében veszünk részt, amit három nagyobb szakaszra tudunk bontani:

  • Megvizsgáljuk, hogy jogosult-e a támogatás igénylésére
  • Válaszolunk a fő kérdésekre
  • Aláírjuk a szerződést a pályázat menedzselésére
  • Megkapjuk Öntől a  munkadíjunkat
  • Folyamatosan válaszolunk minden felmerülő kérdésre
  • Közben a felújítás halad, folyamatosan elkészítjük a szükséges szerződéseket, Ön pedig gyűjtöd a számlákat, amiket mindig ellenőrzünk
  • Végső ellenőrzésként még egyszer átnézzük, hogy minden nyilatkozat, szerződés, számla rendben van-e, szükség esetén segítünk a javításban
  • Benyújtjuk a pályázatot
  • Megkapja a támogatást

6300 Kalocsa, Negyvennyolcasok tere 

Levesszük a terhet a válláról. Hitelek és támogatások ügyintézése, biztosítások kötése, tanácsadás. 

Telefon: +36 70 454 6519